Trei zile de petrecere la Club Vibe din Timișoara

Trei zile de petrecere la Club Vibe din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Noul club Vibe vă propune pe weekend trei zile de petrecere, trei zile care cuprind muzică bună, măști și un show de neuitat.

Începem joi seară, unde de la ora 22:00 Liga AC împreună cu Vibe și avându-l pe Geo Da Silva la pupitrul DJ-ului vă propune cea mai înfricoșătoare petrecere de Halloween-iar dacă vii cu tot cu costum, clubul îți oferă și trei premii în bani: 300,200 și 100 de lei pentru cele mai “scary” costumații.

Iar pentru că ne pregătim de Halloween intens, îți vom da și bomboane (precum e modă dincolo de ocean), cadouri și ochelari de carnaval. Iar absolut toate domnișoarele vor primi gratuit shot-uri de la pupitrul DJ-ului. Este party-ul de joi, 27 octombrie 2016.

Vineri știm că fetele vor să se distreze, așa că le vom oferi exact ceea ce doresc: Sexy Strip Night. O seară în care doi “superbanditi” care arată precum în posterele de la sălile de forță vor aduce zâmbete și voia bună doamnelor și domnișoarelor prezente în Vibe. Narciss și Steliano se vor ocupa de partea muzicală a evenimentului.

Iar sâmbătă, avem din nou Carnaval de Halloween: vă așteptăm din nou să vă costumați în vampiri, vârcolaci, vrăjitoare sau sânziene și vom premia din nou, cele mai reușite costume-cu premii de 300,200 și 100 lei. Muzica este oferită de cunoscutul DJ timișorean Geo Da Silva iar intrarea la toate cele trei evenimente este gratuită, tot ce trebuie să aduceți de acasă este voia bună și costumul de Halloween.

Informații și rezervări pot fi făcute la  0726 756 577 sau direct la Club Vibe, str. Lascăr Catargiu nr. 3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *