25 martie, data la care incep efectiv lucrarile la Centura de Sud a Timisoarei

25 martie, data la care incep efectiv lucrarile la Centura de Sud a Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
centura de sud

Vești bune aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Vă reamintim că, săptămâna trecută, pentru Centura Sud a Timișoarei a fost eliberată autorizația de construire. Este vorba de ultimul document necesar pentru a putea începe efectiv lucrările la șoseaua atât de așteaptă de șoferi.

Iată că, în aceste zile, a fost emis și ordinul de începere al lucrărilor. Concret, vom vedea muncitori și utilaje pe teren începând cu data de 25 martie.

Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte! Ne dorim de ani și ani Centura Sud! Am luptat pentru ea în tot acest răstimp! Ei, iată: o vom avea! Lucrările efective vor începe în 25.03.2020! S-a dat ordinul de rigoare în acest sens! Îl aveți atașat! Voi supraveghea îndeaproape cum vor decurge lucrurile! Iar presiunea mea va conta, vă asigur! Dați Share, vă rog, să ne tonifiem cât mai mulți împărtășind bucuria inerentă acestei excelente vești, a scris primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

Centura de Sud a Timișoarei va avea o lungime de 26 de kilometri, iar lucrările vor fi realizate de către firma Tirrena Scavi. Valoarea contractului se ridică la aproximativ 58 de milioane de euro, la care se adaugă TVA, iar lucrările trebuie finalizate în doi ani.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *