Curge cu demisii în PSD Timişoara după ce relaţia de iubire Robu – Stoia a devenit oficială

Curge cu demisii în PSD Timişoara după ce relaţia de iubire Robu – Stoia a devenit oficială

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD Timişoara a rămas fără preşedinte. Sebastian Răducanu  a decis să demisioneze din funcţia de lider a filialei. Decizia vine în urma votului dat de Traian Stoia privind  bugetul Timişoarei.

“Având în vedere situaţia creată recent în plenul Consiliului Municipal Timișoara, când viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată, încălcând grav principiile social-democrate și disciplina de partid, am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de președinte al Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat. Am luat această decizie pentru a da un semnal de responsabilitate și de schimbare a modului în care înţelegem să facem politică. Rămân în continuare vicepreședinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiș, urmând să mă implic în proiectele politice importante ale partidului”, a transmis Sebastian Răducanu.

După demisia lui Răducanu a urmat şi consilierul local Alfred Simonis. Motivul este acelaşi. Votul viceprimarului Traian Stoia. Simonis a renunţat la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local. “Luând act de demisia liderului Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat, domnul Sebastian Răducanu, am decis să îmi asum respnsabilitatea situaţiei create de domnul Traian Stoia în plenul CLT din această săptămână și să renunţ la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timișoara”, a transmis consilierul local PSD, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *