Încep lucrările la cel de-al treilea mall din capitala Banatului. Când se deschide Timişoara Centrum

Încep lucrările la cel de-al treilea mall din capitala Banatului. Când se deschide Timişoara Centrum

- in Actualitate, Slider
0
timisoara centrum

Timişoara Centrum – acesta este numele celui de-al treilea mall care va fi realizat în capitala Banatului. Complexul comercial va fi realizat pe Calea Circumvalaţiunii, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 80 milioane euro.

Investitorul care va realiza noul mall din oraşul de pe Bega a anunţat, astăzi, că lucrările vor începe în primăvara anului 2016. Asta după ce a fost obţinută autorizaţia de construire. Deschiderea pentru public a Timișoara Centrum este programată pentru finalul anului 2017. Proiectul vine cu o componentă comercială dinamică, dar și cu elemente clar diferențiatoare pe segmentele wellness, sănătate, slow dining și divertisment.

„Timișoara Centrum își propune să domine peisajul de retail cu un set distinctiv de caracteristici. Calendarul proiectului este aliniat cu planurile inițiale, iar obținerea autorizației de construire reprezintă un pas important în desfășurarea întregului proces. Această etapă ne permite să valorificăm eforturile de până acum, respectând promisiunea de a deschide centrul în 2017”, declară Ali Ergun Ergen, omul de afaceri care se află la cârma acestui proiect, atât în calitate de expert de retail cât și de co-investitor alături de Alpha Group Investments, vehicolul de investiții afiliat al Alpha Bank.

Timişoara Centrum este gândit a fi un centru de lifestyle de ultimă generaţie, în care locuitorii capitalei Banatului vor avea modalităţi multiple de petrecere a timpului liber, shopping și socializare, cu facilități recreaționale și funcționale. „Construim mai mult decât un mall. Obținerea autorizației de construire validează propunerea noastră pentru Timișoara, conținutul său permițându-ne să venim cu cel mai complex și performant produs de retail la nivel național. Ceea ce este o mare reușită. Piața înțelege că aducem un concept nou, cererea de leasing este una extrem de pozitivă. Mai mult, începerea lucrărilor de construcție în primăvara anului viitor răspunde obiectivelor noastre comerciale ”, a mai adăugat Ergen.