2018 – un an plin de acțiuni la CCIAT. Ce se pregătește pentru anul viitor

2018 – un an plin de acțiuni la CCIAT. Ce se pregătește pentru anul viitor

- in Locale, Social, Stiri
0

2018 a fost plin pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Târguri, expoziții, cursuri de formare profesională, seminarii sau misiuni economici sunt doar câteva dintre proiectele realizate de CCIAT anul acesta. Nu mai puțin de 1500 de firme din județ au participat la seminariile organizate de instituție.

”Anul 2018 pentru CCIAT a fost un an foarte bun, un an care a depășit așteptările noastre și spun asta datorită acțiunilor pe care le-am avut, datorită evenimentelor. Am organizat 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme, am avut 17 misiuni economice, unde au participat peste 250 de firme, am organizat 12 expoziții ale noastre și în parteneriat încă șase. Ca un plusvaloare anul acesta au fost organizate două evenimente în Portugalia și Bavaria” , spune Florica Chiriță, președinte executiv CCIAT.

Programul de acțiunilor CCIAT pentru 2019 este unul cel puțin la fel de încărcat de evenimente. În plus, CCIAT în colaborare cu Inspectoratul Școlar Timiș vor înființa o școală de meserii pentru a veni în sprijinul firmelor din județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *