200.000 de euro, mita ceruta de un barbat pentru a influenta un procuror DIICOT din Timisoara

200.000 de euro, mita ceruta de un barbat pentru a influenta un procuror DIICOT din Timisoara

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un bărbat din județul Timiș, cetățean german, riscă ani grei de închisoare după ce a cerut mită o sumă fabuloasă sub pretextul că are influență asupra unui procuror DIICOT din Timișoara.

Conform DIICOT Timișoara joi, 30 august, procurorii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Petru-Nelu Ciomag.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii decembrie 2017, inculpatul Ciomag Petru – Nelu a solicitat iniţial unui inculpat cercetat într-un dosar penal aflat pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, suma de 200.000 de euro, sumă ce a fost redusă până la 50.000 de euro, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra procurorului care instrumentează dosarul, în vederea obținerii unei soluții favorabile”, transmite DIICOT.

Joi, 30 august, în jurul prânzului, bărbatul a fost prins în flagrant în momentul în care a primit o primă tranșă de 10.000 din cei 50.000 de euro. Vineri, 31 august, Petru Nelu Ciomag a fost prezentat Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *