-2 grade Celsius, la Timișoara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat

-2 grade Celsius, la Timișoara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Mai avem doar câteva zile în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în vestul țării.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că, începând cu data de 20 noiembrie, vremea se va răci.

“În primele zile ale intervalului valorile termice se vor situa în general peste mediile multianuale, cu maxime la nivelul regiunii în jur de 12 grade și minime de 4…6 grade. După 20 noiembrie, media temperaturilor maxime va scădea la 6…8 grade, iar minimele vor fi ușor pozitive la început, apoi, în special în a doua săptămână, media va scădea la -1…0 grade“, a transmis ANM.

Potrivit meteorologilor, vor fi ploi slabe astăzi, iar cu o probabilitate mai mare și în intervalul 21 – 24 noiembrie, în vestul țării.

La Timișoara, începând de vineri, temperaturile vor fi în scădere, astfel că vom avea, pe timpul zilei, cel mult șase grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra și -2 grade Celsius.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *