16 pacienti cu Covid-19, tratati si externati de la spitalul de campanie din Timisoara

16 pacienti cu Covid-19, tratati si externati de la spitalul de campanie din Timisoara

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Primii pacienți diagnosticați cu coronavirus au fost externați de la spitalul de campanie din Timișoara, după ce medicii au reușit să îi vindece.

Reprezentanții Spitalului Militar Timișoara informează că, până în acest moment, 16 pacienți au fost tratați și externați din unitatea medicală de campanie. De asemenea, în total, au fost tratați aici un număr de 61 pacienți cu forme ușoare și medii ale infectării cu noul coronavirus.

Oana, Ramona, Sorina, Adriana, Larisa, Lavinia sunt prenumele medicilor care, zi lumină, au grijă de pacienții internați în Secția externă de Boli Infecțioase a Spitalului Militar Timișoara. Ioana, Monica, Corina, Raluca, Adi, Mihai, Iulia, Reasilva, Paraschiva, Alina, Ionela sunt o parte din asistenții medicali care sunt secondați în permanență de Gabriel, Radu, Cosmin, Corina, Vasile, Octavian, George, Beatrice, infirmierele și brancardierii care întregesc echipa. Ei sunt cei care luptă în permanență împotrivă virusului SARS Cov 2. Sunt o echipă tânăra care au mult curaj și dăruire pentru ceea ce fac, își cunosc foarte bine sarcinile astfel încât condițiile dificile în care lucrează să nu îi împiedice să ducă la final misiunea. În permanență, pe perioada internării în SMMIT, se ține legătura cu pacienții, atât prin interacțiunea colegilor care intră de mai multe ori pe zi la ei pentru administrarea tratamentului, servirea mesei, igienizarea zonelor; cât și telefonic ori de câte ori este nevoie“, a transmis Spitalul Militar Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *