15 migranți care au intrat ilegal în România, găsiți în Parcul Botanic

15 migranți care au intrat ilegal în România, găsiți în Parcul Botanic

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Asaltul migranților continuă. În această dimineață, alți 15 migranți au fost găsiți de un timișorean în Parcul Botanic. Imediat, acesta a sunat la 112, iar un echipaj de la Secția 1 Poliție s-a deplasat în parcul din centrul orașului.

În această dimineață un sportiv No Limits m-a anunțat de cei 15 imigranți ilegali (irakieni), dintre care două femei şi patru copii. Doi dintre ei care ştiau engleză au refuzat vehement să fie filmați, vrând să şi plece chiar dacă ştiau că am aunțat politia. Dacă tot vii ilegal într-o țară nu cred că este de bun simt să-mi spui să nu te filmez! Polițistul care a venit după iei mi-a spus că saptămâna trecută a mai ridicat vreo 25 şi că România nu are nici măcar capacitatea de a îi ține la ce viteză vin aceştia în Europa“, a scris sportivul Ștefan Iulian Cojocnean, pe contul său de Facebook, în această dimineață.

Cei 15 migranți din Irak au fost conduși la Secția 1 pentru verificări și, cel mai probabil, vor fi predați Inspectoratului General pentru Imigrări.