145 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judetene din Timis

145 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judetene din Timis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Investiții serioase cu scopul modernizării celor mai importante drumuri județene din Timiș. Potrivit șefului Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, în acest moment se află în diferite etape de execuție cel puțin zece proiecte, ale căror valoare este de aproximativ 145 de milioane de lei, bani din bugetul propriu al instituției și de la Guvern.

Printre cele mai importante proiecte se numără lărgirea la patru benzi a drumului care face legătura între Timișoara și Moșnița Nouă. Valoarea proiectului se apropie de 30 de milioane de lei, în prezent acesta fiind în procedură de achiziție publică pentru execuția lucrărilor.

Au fost depuse patru oferte, la momentul acesta comisia de evaluare analizează ofertele și sper ca într-o perioadă foarte scurtă să desemnăm câștigătorul și dacă reușim să nu avem contestații, să putem da cât mai repede ordinul de începere pentru această lucrare“, a spus șeful CJ Timiș.

Tot în stadiul de evaluare al ofertelor pentru execuție se află și proiectul privind lărgirea la patru benzi a drumului de la centura ocolitoare până la aeroport, care are prevăzut un buget de 15 milioane de lei.

Călin Dobra a mai explicat că se află în diferite etape de execuție și următoarele drumuri județene: DJ 572, între Lucareț și limita cu jud. Arad – în valoare de 12 milioane de lei; DJ 591C, sectorul dintre DN6 și Săcălaz – 7,2 milioane de lei; DJ 609, între Valea Lungă și Cliciova – 6,4 milioane de lei; DJ 588B, între Rovinița Mare – Percosova – Gherman – 26 de milioane de lei; DJ 609, Bazoșu Nou – Bazoș – Recaș – 21 de milioane de lei; DJ Șipet – Folea – 4,8 milioane de lei; DJ 593, Sânmartinul Sârbesc – Sânmartinul Maghiar – 5,8 milioane de lei; DJ 693, Seceani – Fibiș – 16,5 milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *