14 grade în vestul țării, la sfârșit de noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

14 grade în vestul țării, la sfârșit de noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de o vreme frumoasă pentru mijlocul lunii noiembrie, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

În intervalul 15 – 20 noiembrie, în medie, se vor înregistra valori ale temperaturilor maxime de 10…12 grade și minime de 3…5 grade. Ulterior datei de 20 noiembrie, vremea se va încălzi ușor, temperatura maximă urmând a crește spre valori în jurul a 14 grade, în 21 noiembrie, apoi va scădea până spre valori în jurul a 8 grade, în medie, în data de 23 noiembrie. Procesul de răcire a vremii va continua, astfel încât media temperaturilor maxime va coborî spre valori în jurul a 5 grade până la sfârșitul intervalului. În perioada 20 – 23 noiembrie media temperaturilor minime va fi de 4…6 grade, apoi valorile termice nocturne vor scădea spre valori medii, în jurul a 0 grade, în data de 25 noiembrie, valoare ce va fi de interes până la sfârșitul intervalului”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în zilele de 18 și 19 noiembrie și în intervalul 22 – 28 noiembrie, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *