13 – zi cu ghinon pe șoselele din Timiș

13 – zi cu ghinon pe șoselele din Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Mai multe accidente rutiere au avut loc în această dimineață, din cauza poleiului, pe șoselele din Timiș. În accidente au fost implicate 20 de persoane, dintre care 12 au fost transportate de urgentă la spital și o persoană a murit.

Trei dintre accidente au avut loc pe Drumul Județean 592, între Chevereș-Buziaș-Lugoj. În urma impactului au rezultat șapte victime, un bărbat de 65 de ani a decedat, iar celelalte șase au fost rănite și transportate la spital. Pe Drumul National 680 dinspre Tapia spre Lugoj, a avut loc un alt accident. Un microbuz a ieșit în afara părții carosabile, trei pasageri fiind răniți și transportați la spital. Și la Birda a avut loc un accident, unde un autoturism a ieșit înafara părții carosabile, dar nu au fost victime. La Hitiaș un autoturism cu două persoane a ieșit de pe șosea, unul dintre pasageri a ajuns la spital. La Timișoara, la intrarea Plopilor două autoturisme s-a ciocnit, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Toate accidentele s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. „Recomandăm tuturor conducătorilor auto să manifeste o atenție deosebită în trafic și să adapteze viteza la condițiile de drum”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *