109 români depistați cu coronavirusul COVID-19. Avem și 9 vindecati și deocamdată nu a murit nimeni

109 români depistați cu coronavirusul COVID-19. Avem și 9 vindecati și deocamdată nu a murit nimeni

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Încă șapte persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Numărul persoanelor infectate cu COVID 19 a ajuns la 108 la nivel național. Între timp, trei persoane au fost declarate vindecate de coronavirus. În total, nouă persoane sunt considerate vindecate in Romania.

În această după amiază au ieșit alte teste pozitive la coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Timișoara, aflat în carantină, un bărbat de 51 ani, Brasov, întors din Italia în 12.03. 2020, aflat în carantină, un tânăr de 19 ani din Hunedoara, și un copil de 4 ani, contacți ai cazului 59, trei femei de 41, 43 și 44 de ani din Hunedoara, contacți ai cazului 26.

În această seară vor fi realizate procedurile de externare pentru trei pacienți care au fost internați în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Ultimele 2 rezultate ale testelor realizate acestor persoane sunt negative, iar conform definiției de caz, acestea sunt considerate vindecate.

Este vorba despre femeia de 26 de ani din Hunedoara, de bărbatul de 44 ani și fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara.

Astfel, la nivel național sunt considerate vindecate nouă persoane care au fost infectate cu noul coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *