10 years after – Politehnica v. Ajax Amsterdam, luni, la ora 21

10 years after – Politehnica v. Ajax Amsterdam, luni, la ora 21

- in Locale, Sport, Stiri
0

Era în 2009 și Poli Timișoara juca în cupele europene! Cu puțin mai mult de 10 ani în urmă Politehnica își măsura forțele cu granzii Europei.

A fost un sezon de Europa League de poveste, cu meciuri în grupe împotriva unor formații de renume ale continentului precum AFC Ajax, RSC Anderlecht și GNK Dinamo Zagreb. Pentru suporterii poliști fiecare dintre aceste meciuri vor rămâne pentru totdeauna niște povești frumoase, pe care le vor spune nepoților peste ani și ani …

După 10 ani Clubul Poli încearcă să readucem puțin din farmecul acelor partide de legendă ale Politehnicii Timișoara, jucându-le de această dată virtual, pe consolă, așa cum ne-am obișnuit în ultima perioadă.

Asta până când vor veni vremuri mai bune și poate ne vom lua din nou la trântă cu echipele mari ale fotbalului european, așa cum o făceam odată … !”, este mesajul Clubului Poli Timișoara.

În data de 18 mai, luni, de la ora 21:00 Poli întâlnește trupa de Esports a ”lăncierilor” din Amsterdam, într-o partidă de FIFA20 ce va fi transmisă în direct pe pagina noastră de facebook și pe canalul de youtube.

Meciul se va juca în format 1 vs. 1, trupa olandeză fiind reprezentată de unul dintre cei mai de succes gameri – Dani Hagebeuk (Ajax Dani), multiplu campion cu Ajax eSports și legitimat la alb-roșii de mai bine de 3 ani.

Cel care îi va călca pe urme lui Mera și care sperăm că va bubui mingile afară din monitoare, ca pe vremuri, va fi Butean Denis Gabriel (Denis_1921_), component de bază al Politehnica Timișoara ESports. Le mulțumim celor de la AFC Ajax pentru că s-au alăturat inițiativei noastre și pentru că ne susțin. Scopul acestui meci este de a vă aduce pe buze un zâmbet, de a vă face să visați din nou la deplasările frumoase pe care le-am făcut prin Europa, după băieții noștri, reprezentând cu mândrie Politehnica și Timișoara. Avem nevoie de ajutorul vostru în aceste vremuri atât de ciudate și de dificile pe care le trăim. Achiziționează-ți și tu un bilet virtual la meci, susține Politehnica și fii alături de noi, așa cum ai făcut-o de atâtea și atâtea ori. Ne vedem luni pe ”stadion” pentru a trăi din nou clipe frumoase împreună. Hai POLI!”, îndeamnă Clubul Poli Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *