Protest la sediul PSD Timiș față de modificările Codurilor penale

Protest la sediul PSD Timiș față de modificările Codurilor penale

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
psd

Timișorenii au de gând să mute protestele față de modificările legilor justiției din centrul orașului în fața sediului PSD Timiș.

Pe Facebook a fost anunțat un protest intitulat „Next level! Cu ochii pe voi” pentru mâine, între orele 10.00 – 13.00, pe Splaiul Tudor Vladimirescu.

Până joi seara, doar 30 de persoane au anunțat că vor participa la protestul față de modificarea Codurilor penale, la Timișoara. „Dacă acest text va intra în vigoare, probabil nu va mai exista vreun mod de a informa public cu privire la ceea ce se întâmplă în sistemul judiciar. S-ar putea să nu mai ajungem niciodată la trimiterea în judecată, dacă vom fi obligați ca persoanele anchetate să fie anunțate înainte de orice fel de investigații. Ce conturi mai poți să verifici, ce investigații mai poți să faci, ce probe mai poți să administrezi, când acea persoană știe că tu vrei să o investighezi pentru o anumită faptă? Dacă un astfel de text intră în vigoare, putem spune că DNA-ul se închide”, explica Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.