Scandal fără sfârșit la OADOR. Fostul comisar Ana Jucuți iese la atac

Scandal fără sfârșit la OADOR. Fostul comisar Ana Jucuți iese la atac

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Chiar dacă are doi preoți în noul consiliu director, Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului din România (OADOR) cu sediul central la Timișoara pare în continuare blestemată. Totul a luat-o aici razna după ce fostul președinte, Doru Rațiu a decedat. “Mâna dreaptă” a lui Rațiu, fostul comisar OADOR, Ana Jucuți a fost extrem de deranjată de poziția oficială a noii conduceri. Ea a fost exclusă din organizație și acum i se reproșează că ar fi cerut bani pentru a rezolva cazuri sociale. Femeia este acuzată și de fals în acte oficiale. Ana Jucuți a intrat în lumina reflectoarelor după ce un film XXX cu ea și fostul președinte al organizației, Doru Rațiu a fost dat publicității.

Chetă pentru procese pierdute…

Femeia a intentat două procese noii conduceri OADOR și le-a câștigat pe amândouă. Și asta chiar dacă magistrații timișoreni au avut șansa să se delecteze cu filmul pentru adulți în care era protagonistă. OADOR îi datorează acum peste 5.000 de lei. Ana Jucuți spune că nu va lăsa lucrurile nerezolvate și îl acuză la rândul ei pe noul președinte, Teodor Nicolici cunoscut mai bine ca si Doru Jaga de fals. Probabil vor urma și alte procese.

“Eu am câștigat două procese cu hotărâri definitive și irevocabile. În urma acestor procese OADOR îmi datorează și acum peste 5.000 de lei. M-am dus cu executorul judecătoresc și au promis că vor face chetă și îmi vor plăti banii, dar nici până acum nu am văzut nimic. Doru Nicolici este un impostor, un nimeni. Nimeni nu îl știa în OADOR. Consider că alegerile nu sunt statutare. Nu ne-au chemat la alegeri. Nici pe mine și nici pe colegii mei aruncați așa cum a vrut acest impostor. El a făcut alegeri doar cu oamenii lui. Eu am făcut numai bine în această organizație și voi face și în continuare. Lucrurile nu vor rămâne așa, dosarul meu va ajunge la București și peste tot. Nicolici i-a indus pe toți în eroare și nu a făcut nimic pentru OADOR. Eu pot demonstra tot binele pe care l-am făcut cu acte, a declarat pentru www.banatulmeu.ro , Ana Jucuți.

Acuze reciproce…

Ana Jucuți a fost extrem de supărată după ce noua conducere OADOR a emis un comunicat de presă în care îi avertizează pe timișoreni să fie atenți la persoana ei.

“Organizația OADOR funcționează în deplină legalitate și pe durată nelimitată și continuă să sprijine cetățenii în relațiile cu instituțiile statului la nivel local și național. (…) Referitor la persoanele Jucuți Ana și Claudiu Dornstauder, care pe toate canalele media au dus în eroare cetățenii prin afirmații mincinoase privind situația juridică a OADOR, declarăm că nu sunt membri în cadrul OADOR. În acest moment la Poliția Municipiului Timișoara se află un dosar în lucru privind falsul și uzul de fals în actele Organizației prin care este cercetată penal Jucuți Ana. Facem apel la cetățenii înșelați de două persoane, Jucuți Ana și Claudiu Dornstauder, care în numele OADOR s-au angajat să rezolve contra cost diverse probleme sociale să ne contacteze pentru a putea diminua anumite daune colaterale”, se arată în comunicatul OADOR cu sediul central la Timișoara.

Replica a venit imediat. Fostul comisar este supărat și pe o parte a presei care a preluat comunicatul OADOR.

“Nicolici este cercetat penal la Curtea de Apel pentru fals. Până și un copil mic vede falsurile lui. Fără să aibă nicio calitate el semnează și pune ștampilă. El este cel ce vrea să păcălească oamenii.  Nu accept să fiu călcată în picioare. Cât timp am dreptate eu nu mă las. Vreau doar adevărul”, ne-a mai spus femeia.

L-a votat și acum se bat în procese

Curios este că Doru Jaga a ajuns președinte la OADOR și cu ajutorul Anei Jucuți care a votat alături de fiica sa, dar și de alți prieteni pentru Doru Jaga. Acum spune că regret acest gest.

“Una este viața personală a unui om și altele sunt falsurile. Trebuie departajate. A fost greșeala mea că am votat cu el. Am ascultat și de doamna Delia (n.r. soția fostului președinte OADOR, Doru Rațiu). Am fost bulversați toți, am fost luată prin învăluire. Am crezut că va fi om , dar el nu este nimic. Greșeala de la alegeri nu aș mai face-o niciodată”, mai susține Ana Jucuți.

Organizațiile pentru apărarea drepturilor omului din România sunt organizații non-profit și teoretic nu produc bani… Practic interesele în jurul lor au fost mereu nebănuite…