S-au afișat rezultatele la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli. Cum s-au descurcat candidații din Timiș

S-au afișat rezultatele la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli. Cum s-au descurcat candidații din Timiș

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Profesorii din județul Timiș care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți în unitățile de învățământ s-au descurcat destul de bine. Inspectoratul Școlar Timiș transmite că 59 dintre cei 94 de candidați înscriși au reușit să și promoveze concursul.

De asemenea, alți nouă candidați au fost declarați admiși, însă un alt candidat a ocupat postul, pentru că a avut punctaj mai mare, 25 au fost respinși, iar un candidat a fost eliminat din concurs.

Profesorii care s-au înscris la concursul organizat de Ministerul Educației au susținut, la mijlocul lunii august, proba scrisă, iar în perioada 19 – 21 iulie, interviul și evaluarea CV-ului.

La nivelul județului Timiș au fost scoase la concurs 146 de funcții de directori și de directori adjuncți vacante în unitățile de învățământ. În aproape 90 de școli, Inspectoratul Școlar Timiș va numi directori noi, în luna august, care vor ocupa aceste funcții până la organizarea unui nou concurs.