RUȘINOS Dascăl din Timiș, prins cu fițuici în timpul examenului de titularizare UPDATE 3 eliminați, în total

RUȘINOS Dascăl din Timiș, prins cu fițuici în timpul examenului de titularizare UPDATE 3 eliminați, în total

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
profesor

Atitudine rușinoasă a unei candidate din județul Timiș care a susținut, astăzi, proba scrisă a examenului de titularizare. Dascălul s-a înscris la titularizare pentru un post de educatoare, însă nu a învățat și a încercat să copieze de pe niște fițuici pe care le avea asupra sa. Însă a fost prinsă și eliminată din examen.

Aproape 1.000 de candidați din județul Timiș s-au înscris la examenul de titularizare din acest an, cei mai mulți pentru posturile de educatori și învățători.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

UPDATE: Numărul dascălilor din județul Timiș eliminați pentru că au intrat cu fițuici în sălile de examen se ridică la trei. Din cei 942 de candidați prezenți la examenul de titularizare, 110 au absentat, iar 97 s-au retras din examen.