PSD Timiş îl trage de urechi încă o dată pe primarul Nicolae Robu

PSD Timiş îl trage de urechi încă o dată pe primarul Nicolae Robu

- in Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiş atenţionează că rezultatul alegerilor parţiale de la Checea, câştigate de liberalul Florin Daniel Florea – care merită felicitat – a adus o nouă ieşire necontrolată a primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Brusc, patronul echipei de fotbal ACS Poli, care se erijează în lider politic şi, câteodată, în primar al urbei de pe Bega, şi-a amintit de Partidul Social Democrat. Nu a avut aceeaşi reacţie şi când PSD a câştigat detaşat alegerile la Denta, spre exemplu.

Crizele lui Nicolae Robu şi scandalurile necontenite ascund adevăratele sale probleme: Primăria Timişoara stă pe un butoi de pulbere din cauza modului defectuos în care este condusă, iar partidul este scăpat de sub control. În consecinţă, pentru a minimaliza problemele reale, Nicolae Robu maschează tensiunea şi provoacă noi scandaluri tocmai pentru a distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Nu am auzit, până acum, nicio explicaţie logică din partea edilului pentru prăbuşirea porţii de la intrarea în oraş, niciun cuvânt despre recuperarea prejudiciului în cazul finanţării ilegale a sportului sau despre modul în care îl contestă primarii din judeţ. În timp ce lucrurile scapă serios de sub control, Nicolae Robu cerşeşte bani pentru jucăria sa ACS Poli, ameninţă, jigneşte şi se joacă de-a politica.

Considerăm că un astfel de comportament aduce grave prejudicii Timişoarei şi timişorenilor şi îi solicităm lui Nicolae Robu să devină primar. Circul constant la care asistăm nu aduce nimic bun, iar consensul politic, care ar fi în beneficiul locuitorilor acestui judeţ, este departe atâta timp cât respectul şi bunul simţ lipsesc”, atrage atenţia PSD Timiş.

Gh. M.