Protestatari reţinuţi la mitingul anti-Ponta de la Timişoara. Activişti de partid în primele rânduri

Protestatari reţinuţi la mitingul anti-Ponta de la Timişoara. Activişti de partid în primele rânduri

- in Actualitate, Locale
20

Peste o mie de timişoreni şi mulţi activişti de partid au protestat la sâmbătă seara la Timişoara, la un miting anti-Victor Ponta organizat în special pe reţeaua de socializare Facebook. În piaţa unde a început revolţia din 1989 s-au strigat slogane imposibil de reprodus: „M..e Ponta”  „Ne p..m pe capitala voastra”, dar şi unele mai normale: . „Ponta nu uita Timişoara nu te vrea”, „Jos Ponta” sau „DNA, DNA”.

Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi pe sus de jandarmi după ce au instigat la violenţă sau au încercat să agreseze ziariştii prezenţi în Piaţa Victoriei. Era vorba despre un grup de tineri extrem de recalcitranţi, ce s-au poziţionat strategic în primele rânduri. Mai mulţi membri PNL şi PDL au fost prezenţi şi ei în primele rânduri ale protestului de la Timişoara. Una dintre emblemele PNL Timiş, Viorel Coifan, consiliera primarului Robu, Sanda Greblă sau consilierul local PNL, Petrică Folică au scandat împotriva actualului premier Victor Ponta. Pe reţeaua de socializare Facebook la protest şi-au anunţat participaraea peste 7.000 de persoane. În realitate numărul lor a fost mult mai mic. Un nou protest anti-Ponta la Timişoara a fost anunţat pe 15 noiembrie, cu o zi înaintea celui de-al doilea tur de scrutin a alegerilor prezidenţiale.

ATT_1415468994268_IMG_20141108_182700 ATT_1415468994345_IMG_20141108_182627 ATT_1415469244992_IMG_20141108_182109 ATT_1415469245240_IMG_20141108_181805 IMG_20141108_180641

 

 • levap

  Minciuni!!! A fost un protest CIVIC! Nimeni n-a strigat impotriva Bucurestiului!
  TOATA lumea a strigat impotriva lui Ponta si a gastii lui de hoti!!!

 • grigorovici

  VA RUGAM SA LE PUNETI POZELE !

 • MIHAELA

  PARCA ERA DEMOCRATIE………..sau ne-am inselat ????
  toti ar trebui sa SPUNEM NU MINCINOSILOR SI FURACIOSILOR !!!!

 • eu

  De unde stiti ca erau activisti de partid ? Nu aveti de unde sti ,dar eu stiu ceva : voi sunteti niste vsnduti la pesedeu ….;)

  • Anton

   Foarte simplu! Atata timp cat s-au dat nume ale unor persoane care sunt implicate politic, trebuie sa fii geniu sa pricepi?? ”Mai mulţi membri PNL şi PDL au fost prezenţi şi ei în primele rânduri ale protestului de la Timişoara. Una dintre emblemele PNL Timiş, Viorel Coifan, consiliera primarului Robu, Sanda Greblă sau consilierul local PNL, Petrică Folică au scandat împotriva actualului premier Victor Ponta.” Daca nu au fost acolo aceste persoane să dea dezmințire!!!

  • Anton

   Simplu, au fost identificați și li s-a dat și numele!!! citez din articol…”Mai mulţi membri PNL şi PDL au fost prezenţi şi ei în primele rânduri ale protestului de la Timişoara. Una dintre emblemele PNL Timiş, Viorel Coifan, consiliera primarului Robu, Sanda Greblă sau consilierul local PNL, Petrică Folică au scandat împotriva actualului premier Victor Ponta.” Daca nu este asa cei vizati sa dea dezmințire!!

 • Daniela Moiş

  mă adresez ” jurnalistului ” ( a se citii slugă de partid ), nu îți este rușine cu tine ? Timișoara nu merită și nu acceptă o asemenea deyimformare și o profanare a valorilor democratice.

 • Daniela Moiş

  mă adresez ” jurnalistului ” ( a se citii slugă de partid ), nu îți este rușine cu tine ? Timișoara nu merită și nu acceptă o asemenea dezimformare și o profanare a valorilor democratice.

 • Daniela Moiş

  mă adresez ” jurnalistului ” ( a se citii slugă de partid ), nu îți este rușine cu tine ? Timișoara nu merită și nu acceptă o asemenea deyimformare și o profanare a valorilor democratice.

 • Votez Ponta!

  Protest in 15 Noiembrie ? Orice campanie se încheie vineri la ora 00.00!! Asta e bătaie de joc . Protest in timisoara pt ce ? Defaimati un oras superb !!! Cei mai MULTI dintre protestanți ati ieșit nu pentru ca știți politica , nu pt ca va pasa de tara voastră , doar sa faceți scandal , dar sigur o mare parte dintre voi nici nu mergeți la vot . Ati vazut ca Iohanis este Neamț si ce ati zis ca ne îmbogățim? Daca atat de mult tineti la tara voastră votează un președinte roman !!!

  • Punct 8

   Lasa, sai fie frica si lui mickey de Timisoara (cu T), ca si celorlalti doi criminali ceauseiliestii pentru care stii matale politica.

  • Marin

   Romani suntem cu totii indiferent de etnie , Bine ai venit in 2014, U.E. , treburi serioase…

  • random_dude

   Bai baiat cu 2 neuroni ce esti, citeste astea 2 randuri ca poate intelegi si tu ceva!
   Iohanis (nu ca l-ash simpatiza prea mult… dar) are cetatenie romana si este nascut in Romania! Cum pm in capul tau „NU E ROMAN”? Te rog eu sa te intorci la scoala si sa nu mai tragi chiulul la orele de logica!

 • Ion Olaru

  Dupa un sfert de secol de comunism, mascat ca fiind „democratie originala”, in sfarsit speram in caderea comunismului si in Romania. P.S.D.= P.C.R.

 • alisa

  pentru grigorovici. omul nu iti sare coifan in ochi? este in spatele tipului imbracat în verde, dl cojocnean

 • Marin

  Sigur ! Orice actiune indreptata impotriva mincunii si a demagogiei este politizata sau minimalizata. 16 Noiembrie : Un mare NU pentru Victoras!

 • Marin

  Ponta : Presedintele care uneste Baronii !

 • Marin

  Banat, Ardeal , Moldova ,Muntenia ,Dobrogea si Oltenia mai pe scurt Romania nu uitati proverbul ,,cainele care latra nu musca” , daca va asteptati ca un om care isi petrece mai tot timpul prin studiourile tv ne poate apara interesele , raspunsul este clar NU.
  Votati pentru copiii vostri si nu pentru pomeni electorale

 • gig

  Mincinosi rosii -NENOROCORILOR .ASA SA IL PUPATI PE PONTA IN CUR

 • Pingback: Maria Smith()