Primarul Robu: „Pasajul Jiul e gata. Duminică îl inaugurăm”

Primarul Robu: „Pasajul Jiul e gata. Duminică îl inaugurăm”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
robu pasajul jiul

Primarul Timișoarei le aduce o veste excelentă șoferilor. Lucrările la pasajul Jiul au fost finalizate, astfel că mâine, la ora 14.00, acesta va fi inaugurat.

Important! Gata! O nouă mare și grea lucrare de modernizare a orașului a fost finalizată! O nouă promisiune electorală a fost onorată! Pasajul Jiul e gata, în toată splendoarea sa! Mâine la ora 14.00 îl vom inaugura. De mâine, de la ora 15.00, se va putea circula cu mașina, pe toate cele cinci benzi auto, precum și pietonal, prin noua culee -cea de pe partea cu Incuboxx-, respectiv pe trotuarul tehnic adiacent culeei dinspre gară, respectiv cu bicicleta, prin noua culee -cea de pe partea cu Incuboxx-!„, a scris, astăzi, Nicolae Robu, pe Facebook.

În postarea de pe rețeaua de socializare, primarul Timișoarei le mulțumește cetățenilor care i-au fost alături pe parcursul lucrărilor, cărora le-a transmis „știu că nu v-a fost ușor”. „Dar greul este de acum în urmă! Înainte vor fi doar beneficiile aduse de această nouă realizare. (…) Vă doresc tuturor să vă bucurați ani mulți de acest pasaj și de tot ce facem în oraș pentru dv., tuturor însemnând și celor care în toată această perioadă au hulit cu osârdie! Iar oponenților politici -psd, alde, pmp și care-or mai fi-, le spun clar: pe noi n-o să ne puteți opri niciodată să servim interesul public, oricât vă veți strădui, cum ați făcut-o dintotdeauna și cum sunt convins că veți proceda și în continuare! Noi vom continua să cumulăm realizări, voi doar promisiuni neonorate„, a mai scris Nicolae Robu, pe Facebook.

În finalul postării, primarul Timișoarei i-a mulțumit firmei care a executat lucrările de la pasajul Jiul, PORR, cu peste zece milioane de lei mai ieftin decât au estimat proiectanții și cu jumătate de an înainte de termen, precum și angajaților din primărie implicați.