Primarul Nicolae Robu sesizează Comisia Europeană pentru că nu putem naviga pe Bega

Primarul Nicolae Robu sesizează Comisia Europeană pentru că nu putem naviga pe Bega

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
vaporase

Primarul Nicolae Robu a anunțat marți, 14 noiembrie, că va trimite un memoriu către Comisia Europeană prin care sesizează că din cauza Guvernului vaporașele nu pot naviga pe canalul Bega. Primăria Timișoara riscă să returneze cele șase milioane de euro din cadrul proiectului de amenajarea a malurilor canalului Bega.

Facem o sesizare la Comisia Europeană prin care sesizăm că noi ne-am achitat de toate obligațiile pe care le-am avut în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene și Guvernul României  nu vrea să ne permită îndeplinirea indicatorilor  și cu privire cu navigarea pe canalul Bega. Putem demonstra orcând, oricui că noi ne-am făcut temele la toate capitolele”, a spus primarul Nicolae Robu.

Memoriul va fi trimis în următoarele zile. Edilul șef este convins că Guvernul își va face temele după ce va fi atenționat de Comisia Europeană. „Sunt convins că de la Comisia Europeană se va face o atenționare către Guvernul României pentru că nu o să se tolereze o asemenea bătaie de joc.(…) Guvernul să creeze acea autoritate, Administrarea Căii Navigabile Canalul Bega, asta trebuia să facă Guvernul de un an și ceva”, a mai spus Robu.