Pomana porcului, la Buziaş şi Jimbolia

Pomana porcului, la Buziaş şi Jimbolia

- in Social
0

Dacă începând de vineri 19 decembrie, până marţi 23 decembrie, la Buziaş va avea loc un atractiv târg de iarnă, cu multe surprize, de la pomana porcului, până la un delicos concurs de preparat cârnaţi, la Jimbolia, va fi sărbătorit Ignatul, evenimentul devenit tradiţie.

La Buziaş, sâmbătă 20 decembrie, la ora 10.00, are loc pomana porcului, cu frigărui şi prospături de porc, papricaş şi fasole cu ciolan, iar duminică 21 decembrie, tot de la ora 10.00, va fi aşteptatul concurs de făcut carnaţi. Luni şi marţi 22-23 decembrie, vor fi zile normale de târg cu produse de iarnă, alimentare şi nealimentare. La pomana porcului de la Jimbolia, participă măcelari din Ungaria, Serbia şi România, specialişti prepararea celor mai gustoase bunătăţi din carne de suină.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *