Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș are un nou președinte

Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș are un nou președinte

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Cei peste optzeci de aleși locali ALDE din județ au desemnat, astăzi, președintele Ligii Aleșilor Locali ALDE Timiș. Dorin Fănuț, consilier local la Primăria Sânandrei, este cel care va împărtăși din exepriența acumulată în trei mandate de consilier local și unul de viceprimar. Pe lângă faptul că va ține legătura cu reprezentanții din județ, Dorin Fănuț va oferi consultanță aleșilor locali asupra problemelor des întâlnite în administrație.

Mă bucură faptul că am fost desemnat, astăzi, președinte al Ligii Aleșilor Locali Alde Timiș. Asta înseamnă că toți ceilalți colegi ai mei au încredere în experiența mea. Sunt convins că le pot fi de folos și îmi doresc să fim o echipă energică, cu rezultate în rezolvarea problemelor de care ne lovim tot mai des în munca pe care o facem. Le mulțumesc celor prezenți pentru votul de încredere”, spune președintele Ligii Aleșilor locali ALDE Timiș, Dorin Fănuț.

Îl cunosc pe Dorin Fănuț, îi cunosc implicarea din comuna Sânandrei și, totodată, faptele bune lăsate în urmă. Îl recomandă experiența și seriozitatea. Ne bucurăm că avem un om atât de energic în echipă”, spune deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.