Începe curățenia de toamnă. Când ajung mașinile Retim pe strada ta

Începe curățenia de toamnă. Când ajung mașinile Retim pe strada ta

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Curățenia de tomnă va avea loc în perioada 23 octombrie  – 11 noiembrie, la Timișoara. În această perioadă mașinile Retim vor parcurge toate străzile din oraș.

Vezi lista cu programul mașinilor Retim AICI

În cadrul acţiunii se colectează numai obiecte de uz casnic şi gospodăresc, deşeuri vegetale rezultate din curăţirea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor și deșeuri electrice, electronice și electrocasnice.

Deşeurile rezultate din reparaţii şi amenajări interioare, în cantităţi de sub 1 mc, care sunt interzise a se depune în cadrul Curăţeniei generale de toamnă, se preiau gratuit de la populaţie, pe baza actului de identitate, la punctele de colectare special amenajate în următoarele locații: Aleea Avram Imbroane, nr. 70;  Calea Șagului nr. 147 G; Calea Moşniţei, nr. 2.

Important de știut este faptul că depozitarea oricăror tipuri de deşeuri pe domeniul public în afara perioadei curăţenie de toamnă va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice şi .1000 – 2.500 lei pentru persoane juridice.