După ce i-a făcut pe ziariști nemernici, Nicolae Robu vrea să știe ce părere au timișorenii despre presa online

După ce i-a făcut pe ziariști nemernici, Nicolae Robu vrea să știe ce părere au timișorenii despre presa online

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu este foc și pară pe jurnaliștii din Timișoara. Motivul? A fost criticat cu privire la terenul pentru sala polivalentă de 16.000 de locuri.

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Timișoarei explică faptul că specialiști ai Companiei Naționale de Investiții au vizitat, în toamna anului trecut, terenul propus pentru realizarea sălii polivalente, amplasat în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, și s-au arătat încântați. Doar că după ce Sorin Grindeanu a fost numit premier, „brusc, specialiștii CNI au ajuns la concluzia că acea locație nu este, de fapt, bună”, pentru că există o cale ferată uzinală, ci ar fi ideal terenul din Giroc.

Păi numai un grav handicapat mintal n-ar înțelege că, de fapt, locația din Timișoara n-are nicio problemă -acea cale ferată, pe de o parte, este chiar pe marginea ei, iar pe de altă parte, ea este a Primăriei Timișoara și Primăria o elimină de-acolo cât se poate de repede, mai exact: de îndată ce obține avizele cerute de lege în acest sens. Dar, încă o dată, și dacă n-ar sta lucrurile astfel, acea cale ferată e chiar la marginea zonei și nu ar împiedica cu absolut nimic realizarea obiectivului, totul este un pretext, ca să nu spun o minciună sfruntată!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Primarul mai spune că a pornit „lupta pentru Timișoara” și a trimis la CNI un set de șapte terenuri ale municipalității din aceeași zonă, pe care s-ar putea realiza sala polivalentă. Concret, este vorba de cel inițial, plus încă șase, iar unul dintre terenuri are pe el ruinele unei foste tribune, o platformă de beton și o suprafață cu iarbă amenajată pentru joc.

Ca să putem folosi acel teren, pentru Polivalentă sau în alte scopuri, trebuie să cumpărăm acele construcții și apoi să le desființăm, să le radiem din CF. Asta am hotărât și pentru asta m-am luptat din greu vineri în Consiliul Local! Asta a încercat PSD să boicoteze vineri, așa cum boicotează tot ce facem noi pt Timișoara. Am auzit că PSD dorește să pună din nou la vot în CJT preparativele pentru a mutarea sălii de la Timișoara la Giroc! Asta nu se va întâmpla niciodată câtă vreme eu voi fi Primar și Președinte PNL Timiș! Garantez!„, mai explică Nicolae Robu.

În final, primarul Timișoarei spune că după ședința de consiliu local de vineri, „am văzut un adevărat cor al nemerniciei, năpustit asupra mea! Evident, format din „ziariști” demni de statutul de „cetățean de rușine al Timișoarei„.

Astăzi, Nicolae Robu a lansat și un nou sondaj pe Facebook, privind „audiența și credibilitatea presei online”. Concret, edilul-șef vrea să știe ce ziare online citesc zilnic timișorenii, la două-trei zile, la patru-zinci zile și la șase-șapte zile, dar și „câtă credibilitate prezintă pentru dv. ce citiți în ziarele online”.