Detoxifierea ficatului şi colecistului de calculuii hepatobiliari (1)

Detoxifierea ficatului şi colecistului de calculuii hepatobiliari (1)

- in EDITORIAL 3, Tratamente naturiste
0

         Această strategie eficace de înmuiere şi eliminare a calculilor constituiţi din colesterol întărit, oxalaţi, uraţi, carbonaţi, nitraţi şi nitriţi din apa şi alimentele folosite de-a lungul vieţii, cercetată şi implementată de naturistul german Andreas Moritz se constituie intr-un istrument puternic de autovindecare.

            Mulţumesc prin această revistă editurii Benefica din România, care a avut inspiraţia de a oferi cetăţenilor informaţii care să sprijine restabilirea stării optime de sănătate tuturor celor care aplică această strategie.

            Ea se adresează corpului fizic şi contribuie la optimizarea funcţionării sistemului circulator, digestiv, renal, glandular, respirator, neurovegetativ şi reproducător.

Cauzele cele mai frecvente ale formării calculilor sunt :

A. Regimul alimentar defectuos :

  1. Supraalimentarea (mai mult de 500 gr. la o masă) ;
  2. Gustările între mese ;
  3. Mesele grele seara, după ora 19 ;
  4. Consumul excesiv de proteine ;
  5. Sarea rafinată ;
  6. Deshidratarea ;
  7. Slăbirea rapidă ;
  8. Regimul alimentar scăzut în grăsimi vegetale.

B. Medicametele de sinteză – tratamentul simptomatic duce la o defectare a funcţiilor hepatice de bază.

C. Stresul existenţial: professional, familial, financiar.

D.Intoxicarea cu fluor.

Absolut toţi oamenii de-a lungul existenţei acumulează în ficat şi colecist aceşti calculi, doar cei de la vezica biliară putându-se evidenţia la la parate. Există semne şi repere care indică prezenţa calculilor. Ele au fost descoperite de Andreas Moritz prin cercetări pe mii de pacienţi care sufereau de aproape toate tipurile de boli.

Cele mai întâlnite semne sunt petele maronii, de la câteva la zeci, ce apar pe pielea de pe braţe şi faţă, şanţurile verticale între sprâncene, piele uleioasă în zona frunţii, întărirea şi îngroşarea vârfului nasului, nasul roşu permanent, culoarea gălbuie a pielii, respiraţie urâtă şi râgâit frecvent, crăpături pe limbă, limbă învelită în alb sau galben, partea de jos. Existenţa a unuia sau a două din aceste semne indică deja prezenţa calculilor.

După ce s-au curăţat canalele hepatobiliare de toţi calculii şi se trece la un stil de viaţă sănătos, corpul revine în mod natural la o stare de funcţionare echilibrată. Se obţine o digestie completă, o oxigenare a celulelor, o imunitate crescută, flexibilitate fizică, sănătate emoţională optimă, minte clară şi creativă, încetinirea îmbătrânirii.

În numărul de săptămâna viitoare, vom prezenta în detaliu strategia ( perioada optimă de realizare, reţeta propriu-zisă, sfaturi pentru menţinerea stării de bine obţinută).

Dietofitoterapeut

Ing. Jean Cohen-Vida

         Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Dietofitoterapie Cohen-Vida http://www.ghidulmedical.com/ro/tm/dietoterapiecohen-vidajean/