Cum trebuie să trăim ca să fim sănătoşi ? (II)

Cum trebuie să trăim ca să fim sănătoşi ? (II)

- in EDITORIAL 3
0

În prima componentă, prin greşeli în alimentaţie şi în respiraţie, se lipseşte organismul de elementele vitale: enzime, minerale,oligominerale, vitamine, glucide, proteine,lipide, apă vie, oxigen şi evident energii subtile, elemente ce pot fi luate din legume, fructe, cereale, seminţe, plante medicinale, aer curat .Se impune trecerea la un stil de alimentaţie naturistă şi mod de viaţă raţională.

Alimentaţia actuală nu ţine cont de adevăratele cerinţe ale organismului, cădem pradă plăcerilor gustative şi olfactive,obisnuitelor nesanatoase, lipsei de informaţie în domeniul hrănirii corecte. Recomandarea expresă este să trecem la o alimentaţie naturistă raţională care să cuprindă toate elementele mai sus menţionate, cu alimente nedenaturate prin foc, astfel că prima cauză a îmbolnăvirii va fi categoric eliminată. Beneficiile imediate vor fi economie de bani, de timp şi  o stare de sănătate deplină.

A doua componentă prin stresul cauzat de diferitele stări sufleteşti negative ca teama, mânia, ura, invidia, goana după înavuţire, aroganţa, desconsiderarea aproapelui, suspiciunea, supărarea, autoinvinuirea se generează dereglări în starea energetică a organismului ce vor avea efecte negative asupra corpului sufletesc. Modalitatea de rezolvare este eliminarea tuturor acestor stări negative şi înlocuirea lor cu stări sufleteşti pozitive, curăţirea subconştientului. Un om hrănit cu alimente naturiste va avea resursele de substanţă pentru a trece mai uşor la stări sufleteşti pozitive, la înţelegerea idealurilor vieţii lui.

Ing. Jean COHEN-VIDA

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Dietofitoterapie Cohen-Vidahttp://www.ghidulmedical.com/ro/tm/dietoterapiecohen-vidajean/