Aquatim opreşte apa rece în Hitiaș, Racovița și Ficătar, marţi, şi miercuri în Jimbolia

Aquatim opreşte apa rece în Hitiaș, Racovița și Ficătar, marţi, şi miercuri în Jimbolia

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Aquatim întrerupe furnizarea apei astăzi, 10 octombrie, între orele 9 și17, în Hitiaș, Racovița și Ficătar, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică a stației de tratare a apei care deservește aceste localități. Furnizorul de energie elctrică a planificat lucrări de mentenanță ale rețelei.

De asemenea, miercuri, 11 octombrie, între orele 8 și 17, se va întrerupe furnizarea apei în Jimbolia, pe străzile Banat, Calea Kikindei, Calea Mărășești, pe tronsonul cuprins între numerele 2 și 18.

„Vor fi afectate și blocurile de apartamente de pe str. Constantin Brâncoveanu și de pe Calea Mărășești. În acest interval orar, se vor executa lucrări de modernizare ale rețelei de canalizare, care necesită intervenții pe anumite tronsoane ale rețelei de alimentare cu apă. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Gh. M.