Apă pentru trecători din partea Organizației de Femei ALDE Timiș

Apă pentru trecători din partea Organizației de Femei ALDE Timiș

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Zilele caniculare au dat bătăi de cap locuitorilor din zona de vest. Drept urmare, Organizația de Femei ALDE Timiș, s-a gândit să vină în întâmpinarea timișenilor care au fost nevoiți să circule pe străzile orașului, deși soarele a ridicat gradele din termometre mult peste normal. Cetățenii au beneficiat din partea lor de o sticlă de apă rece.

„Ca urmare a valului de caniculă și a codului portocaliu ce a cuprins și zona de vest a țării, noi, femeile din cadrul Organizației ALDE Timiș am decis să oferim o sticlă cu apă rece acelora care sunt nevoiți să circule pe aceste temperaturi. Oamenii au fost plăcut surprinși și ne-au mulțumit. Discutând cu ei, am aflat că majoritatea își doresc puncte de refugiu în Timișoara, unde să se poată retrage la umbră și să existe apă.

Prin această acțiune ne-am propus să-i răcorim un pic pe cei care sunt sleiți de puteri din cauza căldurii, dar și să aflăm ce-și doresc ei în asemenea situații. Am stat de vorbă cu o bună parte din trecători și încă o dată am realizat că prin gesturi mici ne putem fi alături unii altora. Doar prin implicare putem schimba atitudini, doar așa putem deveni mai uniți. Mulțumirea lor ne motivează și ne gândim să ieșim mai des în stradă, nu pentru a ne revolta, ci pentru a le fi de folos concetățenilor. Vom continua seria de acțiuni de caritate, pentru că noi, femeile din Organizația ALDE Timiș credem că e o datorie cetățenească”, a declarat Lidia Laction, președinta Organizației de Femei Alde Timiș.